Gratis versie van Kaspersky VPN

U kunt de gratis versie of onbeperkte versie van Kaspersky VPN gebruiken.

Wanneer u de gratis versie gebruikt:

Wanneer de limiet voor veilig verkeer wordt overschreden, wordt de beveiligde verbinding beëindigd. U krijgt een melding van de app wanneer uw beveiligde verbinding wordt uitgeschakeld. U kunt wachten tot de weergegeven tijd in het hoofdvenster van de app is verstreken om dan een nieuwe beveiligde verbinding tot stand te brengen. Het verbruikte volume van veilig verkeer dat wordt weergegeven in de app kan enigszins verschillen van het werkelijk verbruikte volume.

Het beschikbare volume van veilig verkeer staat los van het beschikbare verkeer van uw mobiele netwerkaanbieder. U kunt het internet blijven gebruiken nadat de limiet voor veilig verkeer is bereikt maar uw gegevens zullen niet meer worden beveiligd door Kaspersky VPN.

U kunt onbeperkt beveiligd verkeer krijgen door over te stappen op de onbeperkte versie van Kaspersky VPN.